Akseli Kiinteistöpalvelut keskittää isännöintipalvelut Turun Isännöintikeskukselle

ASIAKASTIEDOTE 6.10.2014 

Akseli Kiinteistöpalvelut keskittää isännöintipalvelut Turun Isännöintikeskukselle

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy siirtää isännöinnin liiketoiminnan tytäryhtiölleen, Turun Isännöintikeskus Oy:lle. Liiketoiminnan siirto tapahtuu 1.1.2015.

Isännöinnin keskittämisellä selkeytetään toimintoja ja organisaatiota, parannetaan palvelua ja tuotetaan kilpailukykyisiä, korkealaatuisia isännöintipalveluja.

Asiakkuudet säilyvät ennallaan
Liiketoiminnan keskittäminen ei aiheuta muutoksia asiakkuuksiin, mutta Akseli Kiinteistö palvelujen nimissä olevat isännöintisopimukset tullaan siirtämään Turun Isännöintikeskuksen nimiin syksyn aikana. Tehtäväsisältöihin ei kuitenkaan tehdä muita muutoksia kuin päivityksiä nykylainsäädännön mukaisiksi. Henkilökunta työskentelee edelleen toimitiloissa Yliopistonkadulla, Varissuolla ja Lausteella nykyisten yhtiöiden parissa.

Puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet muuttuvat
Turun Isännöintikeskuksen tulevan henkilökunnan puhelinnumerot ovat jo muuttuneet. Uudet numerot ovat muotoa (02) 6517 21XX. Esimerkiksi Turun Isännöintikeskuksen vaihteen numero on (02) 6517 2150. Isännöintihenkilökunnan suorat numerot löytyvät myös Akseli Kiinteistöpalvelujen kotisivuilta (www.akselipalvelut.fi).

Sähköpostiosoitteet muuttuvat vuodenvaihteessa muotoon etunimi.sukunimi@turunisannointikeskus.fi.

Uusi yritysilme
Liiketoiminnan keskittämisen myötä Turun Isännöintikeskus uudistaa yritysilmeensä. Uusi visuaalinen ilme tulee näkymään vähitellen muun muassa netissä sekä yritysgrafiikassa.

Lisätietoja
Kimmo Salo, toimitusjohtaja, Turun Isännöintikeskus Oy,
kimmo.salo@turunisannointikeskus.fi, puh. (02) 6517 2174

Mauri Kivilaakso, toimitusjohtaja, Akseli Kiinteistöpalvelut Oy,
mauri.kivilaakso@akselipalvelut.fi, puh. (02) 275 2134

www.turunisannointikeskus.fi
www.akselipalvelut.fi

Akseli Kiinteistöpalvelut Oy on kiinteistöpalveluiden monialayritys. Yrityksen toimialoihin kuuluvat isännöinti, rakennusautomaatio, kiinteistöjen huoltotyöt, siivous ja jätehuolto. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n omistama tytäryhtiö Turun Isännöintikeskus Oy tuottaa pitkäjänteistä ja laadukasta isännöintiä taloyhtiöille ja on toiminut vuodesta 1984. Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n liikevaihto vuonna 2013 oli 6,86 milj. euroa ja henkilökuntaa yrityksessä oli keskimäärin 100.