Isännöintipalveluissa muutoksia koronavirusvarautumisesta johtuen

Suomen valtion suositus on tällä hetkellä välttää sosiaalisia kontakteja mahdollisimman paljon koronavirusepidemian hillitsemiseksi. Turun Isännöintikeskus haluaa omalta osaltaan olla ehkäisemässä epidemian leviämistä ja suojella sekä asiakkaita että henkilöstöä, jotta voimme taata laadukkaat palvelut myös mahdollisen epidemian aikana.

Sen johdosta suljemme asiakaspalvelupisteemme ma 16.3.2020 alkaen toistaiseksi. Palvelemme edelleen puhelimitse, sähköpostitse sekä nettisivujemme lomakkeilla.

Taloyhtiöitä suositellaan lykkäämään yhtiökokouksia mahdollisimman pitkälle kevääseen. Hallitusten kokoukset suositellaan pidettäväksi sähköpostitse tai etänä. Hallitusten jäseniä tiedotetaan tästä erikseen sähköpostitse.

Turun Isännöintikeskus on muuten varautunut koronavirukseen perumalla kevään ajalta yleisötilaisuudet ja yrityksen sisäisiä kokouksia ja ohjeistamalla henkilöstöä yleisesti ennaltaehkäisyn, matkustamisen, etätyöskentelyn sekä työterveyshuollon osalta.

Turun Isännöintikeskus seuraa tilannetta jatkuvasti ja päivittää ohjeistuksia tarpeen mukaan. Tiedotamme asiakkaisiin vaikuttavista muutoksista. Nopeimmin tieto löytyy nettisivuiltamme.