Pitkäaikaisia työntekijöitä palkittiin

Jaoimme tänään Keskuskauppakamarin ansiomerkkejä pitkäaikaisille työntekijöille. Turun Isännöintikeskuksen ja emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalveluiden yhteisessä ansiomerkkitilaisuudessa jaettiin tänä vuonna ennätysmäärä ansiomerkkejä, kun pronssisia, hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä jaettiin yhteensä yhdeksälle työntekijälle. Tänä vuonna jaettiin ensimmäistä kertaa myös kultainen ansiomerkki 40 vuoden työskentelystä Akselissa.

Tilaisuuden aluksi hallituksen puheenjohtaja Teppo Forss osoitti muutaman lauseen palkittaville. Hän korosti, miten hyvä laatu syntyy juuri ihmisistä, sillä tämä on ihmiskeskeinen ala. Forss toi esille myös sen, miten konsernissamme on haluttu panostaa paljon työtekijöiden viihtyvyyteen ja tämä linjaus toivottavasti poikii jatkossakin näitä ansiomerkkitilaisuuksia.

Yrityksen ensimmäinen 40 vuoden kultainen ansiomerkki annettiin tänään putkiasentaja Jukka Aarniolle. Kysyimme Jukalta, miten työ on muuttunut vuosikymmenien aikana. Jukka vastasi, että itse työ on lopulta aika samaa, mutta erilaisia välineitä on tietenkin tullut työtä helpottamaan vuosien varrella.

isännöitsijä, AIT Antero Saarela vastaanottamassa hopeista ansiomerkkiä

Turun Isännöintikeskus jakoi hopeisen ansiomerkin 20 vuoden työstä isännöitsijä, AIT Antero Saarelalle ja pronssiset ansiomerkit 10 vuoden työstä Katja Ahtolalle ja Tanja Merivirralle.

isännöitsijä, IAT Tanja Merivirta vastaanottamassa pronssista ansiomerkkiä

Emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalveluiden puolella jaettiin kultainen ansiomerkki 30 vuoden työstä kiinteistönhoitaja Harri Mattssonille. Lisäksi myönnettiin 10 vuoden pronssiset ansiomerkit siivooja Nadja Kopperoiselle, palveluesimies Joni Laaksolle, kiinteistönhoitaja Aleksi Saastamoiselle ja siivooja Nina Tapanaiselle.

tässä rivissä on yhteensä 150 vuotta kokemusta Akselin konsernissa