Tule meille isännöitsijäksi!

Haluatko kävellä isännöinnin etujoukoissa? Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Tartutko työhön itsenäisesti ja nopeasti ja hoidat hommat ammattitaitoisesti kerralla kuntoon?

Tule

ISÄNNÖITSIJÄKSI

nykyaikaiseen isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa.

Sopiva määrä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, moderni työympäristö Yliopistonkadun toimipisteessämme sekä huippuammattilaisten joukko odottavat Sinua. Me saamme arjen sujumaan.

Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta isännöintityöstä ja ehkä IAT tai AIT suoritettuna tai halu ryhtyä tutkintoa suorittamaan. Viestit sujuvasti ja asiakaslähtöisesti suomen kielellä. Olet todennäköisesti suorittanut kaupallisen tai teknisen ammattikorkeakoulututkinnon tai hankkinut isännöintiin sopivan osaamisen aiemmissa tehtävissäsi.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi@turunisannointikeskus.fi viimeistään sunnuntaina 10.3. Kysy lisää seniorikonsultti Sari-Anne Poikkijoelta p. 050 5167399. Sari-Anne on parhaiten tavoitettavissa ma 25.2. klo 9-10, ma 4.3. klo 13-14 tai ke 6.3. klo 17-18.

______________________________________________________________________________________

Turun Isännöintikeskus Oy on toiminut vuodesta 1984, ja olemme Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n tytäryhtiö. Meillä työskentelee 25 kiinteistöalan ammattilaista, ja toimimme Turussa ja sen lähialueilla. Olemme auktorisoitu isännöintitoimisto, ja Isännöintiliitto palkitsi meidät Vuoden isännöintiyrityksenä vuonna 2016.