Tule meille asuntotarkastajaksi!

Oletko kiinnostunut kiinteistöalasta? Pidätkö liikkuvasta työstä ja yhteistyöstä eri tahojen kanssa?

Tule asuntotarkastajaksi isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa.

Meillä sinua odottavat uusi toimenkuva ja kiinteistöalan huippuammattilaisten tuki. Meillä on hyvä työyhteisö ja mukavat henkilöstöedut. Me saamme arjen sujumaan.

Tehtäviisi kuuluvat vuokra-asuntojen huoneistotarkastukset asukkaan muuttaessa pois asunnosta. Sovit oma-aloitteisesti tarkastusten ajankohdista asukkaiden kanssa. Raportoit tilaajalle huoneistojen kunnon sekä mahdolliset puutteet ja tarvittaessa tilaat palveluntarjoajilta huoneistoremontit. Toimit säännöllisessä yhteistyössä tilaajaorganisaatioiden kanssa. Työ tapahtuu Turun alueella.

Asuntotarkastajan työ on aktiivista kommunikointia asukkaiden suuntaan sekä tiivistä yhteydenpitoa tilaajien kanssa. Siksi odotamme sinulta erityisesti hyviä vuorovaikutustaitoja. Tekninen ala tai rakentamisen tai kiinteistöjen maailma on sinulle jo tuttu aiemman työkokemuksen tai koulutuksen kautta. Toivomme, että sinulla on lisäksi aiempaa kokemusta tarkkuutta vaativista, dokumentointia ja säännöllistä raportointia sisältävistä tehtävistä. Työ edellyttää ajokorttia ja omaa autoa.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi@turunisannointikeskus.fi viimeistään 29.11.2020. Lisätietoja voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, p. 044 0564 875.