Tule meille kiinteistösihteeriksi!

Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Nautitko yhteistyöstä monien tahojen kanssa? Oletko kiinnostunut taloushallinnosta tai kiinteistöalasta?

Tule

kiinteistösihteeriksi

nykyaikaiseen isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa.

Monipuoliset toimistotyötehtävät, viihtyisä työympäristö Yliopistonkadun toimipisteessämme sekä huippuammattilaisten joukko odottavat Sinua. Me saamme arjen sujumaan.

Kiinteistösihteerinä vastaat sisäisestä ja ulkoisesta asiakaspalvelusta toimistollamme, puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. isännöitsijäntodistusten laatimista, muuttoilmoitusten käsittelyä, avainten hallintaa, kokousjärjestelyjä sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä, laskutusta ja monipuolisia yleisiä toimistotöitä.

Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta monipuolisesta asiakastyöstä. Koulutustaustasi on esimerkiksi merkonomi tai sinulla on työkokemuksen kautta hankittua osaamista toimistotehtäviin. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja viihdyt tehtävässä, missä pystyt auttamaan muita. Viestit sujuvasti ja asiakaslähtöisesti suomen kielellä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi@turunisannointikeskus.fi viimeistään 3.5.2020. Lisätietoja voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, p. 044 0564 875.

Turun Isännöintikeskus Oy on toiminut vuodesta 1984, ja olemme Akseli Kiinteistöpalvelut Oy:n tytäryhtiö. Meillä työskentelee 27 kiinteistöalan ammattilaista, ja toimimme Turussa ja sen lähialueilla. Olemme auktorisoitu isännöintitoimisto, ja Isännöintiliitto palkitsi meidät Vuoden isännöintiyrityksenä vuonna 2016.