Tule meille kirjanpitäjäksi!

 

Pidätkö asiakaspalvelupainotteisesta taloushallinnosta? Oletko kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta ja kiinteistöalasta?

Tule kirjanpitäjäksi nykyaikaiseen isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakastaloyhtiöiden taloushallinnosta. Työtehtävät ovat laaja-alaiset ja käsittävät mm. taloyhtiöiden kirjanpidon, vastikevalvonnan, autopaikkojen vuokrauksen, tilinpäätökset, verotuksen ja raportoinnin. Isännöintitoimiston kirjanpitotyö on hyvin asiakaspalvelupainotteista. Työskentelet lisäksi tiiviissä yhteistyössä muun tiimimme eli isännöitsijöiden ja kiinteistösihteerien kanssa. Taloushallinnon järjestelmänä käytämme Visma L7:n ja Festumin ohjelmistoja.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidosta. Tehtävässä on eduksi, jos kiinteistöala ja taloyhtiöiden kirjanpito ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Ala kehittyy jatkuvasti ja edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä: olet kiinnostunut oppimaan uutta ja ylläpitämään esim. verotukseen ja kiinteistöalan erityispiirteisiin liittyvää kirjanpito-osaamistasi. Pidät yhteistyöstä muiden kanssa ja viihdyt tehtävässä, jossa saat neuvoa ja auttaa muita.

Monipuolisen ja kehittymisen mahdollisuuksia tarjoavan työnkuvan lisäksi meillä sinua odottaa kiinteistöalan ja kirjanpidon ammattilaisista koostuva tiimi. Meillä on lisäksi hyvät henkilöstöedut ja joustavat työaikakäytännöt.

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae tehtävää viimeistään 10.1.2021. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse rekrytointi@turunisannointikeskus.fi. Heräsikö kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä voit kysyä henkilöstöpäällikkö Maaru Seikolalta, puh. 044 0564 875.