Työpaikkailmoitus: Etsimme kirjanpitäjää!

Etsimme kirjanpitäjää kokoaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen.

Kirjanpitäjänä olet osa tiimiä, joka vastaa Turun Isännöintikeskus Oy:n kirjanpidon tehtävistä. Asiakkaat koostuvat asunto-osakeyhtiöistä, joten toivomme sinulta kokemusta asuntoyhtiöiden kirjanpidosta sekä vastikevalvonnasta. Tunnet kirjanpidon prosessit ja sinulla on kokemusta kirjanpitojärjestelmistä, sekä hallitset Office-ohjelmiston. Pääasiallinen työkalusi on Visma Tampuuri. Turun Isännöintikeskus Oy:llä on järjestelmämuutos käynnissä ja saatat olla myös ajoittain apuna uuden järjestelmän käyttöönotossa. Päätehtäväsi on kuitenkin kirjanpito.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja etenkin osaamista asuntoyhtiöiden kirjanpidosta sekä vastikevalvonnasta. Olet voinut kerryttää osaamista joko koulutuksen tai aikaisempien työtehtävien kautta. Toivomme sinulta myös työelämän taitoja, oma-aloitteisuutta ja aktiivista otetta työntekoon. Teet työtä yhdessä tiimin kanssa, joten toivomme sinulta yhteistyökykyä sekä ulospäinsuuntautuneisuutta. Olet myös aktiivisesti yhteydessä asiakkaiden kanssa, joten sinulla tulee olla hyvät vuorovaikutustaidot.

Tarjoamme sinulle paikan luotettavassa yrityksessä, jossa panostetaan hyviin työskentelyolosuhteisiin. Saat tehtäviisi tiimin sekä esihenkilön vahvan tuen. Lisäksi voit työskennellä päiväsaikaan hyvin joustavien työaikojen puitteissa ja mahdollisuuden tehdä työtä etänä. Tehtävästä maksetaan kiinteistöalan toimihenkilöiden TES:n mukainen palkkaus. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi tulemaan pikaisesti.

Aloitus tehtävässä on joustava, mutta kuitenkin mahdollisimman pian. Pääasiallinen toimipisteesi olisi Yliopistonkadun tai Karvataskunkadun toimipiste, mutta tehtävässä on kuitenkin laaja etätyömahdollisuus.

Eilakaisla toimii rekrytointikumppanina ja sopimus tehdään Turun Isännöintikeskuksen kanssa.

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Saara Peltomäki, puh. +358 50 479 4065 tai etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi