ASUKASSIVUT

Asukassivut on tarkoitettu taloyhtiön hallitukselle ja asuinhuoneistojen osakkaille sekä asukkaille.
Turun Isännöintikeskuksen taloyhtiökohtaisilla asukassivuilta löytyvät kaikki omaa asuntoa ja taloyhtiötä koskevat tiedot yhdestä paikasta.

Uudet asukassivut

Turun Isännöintikeskuksessa on menossa järjestelmäuudistus, jonka myötä myös asukassivut uudistuvat kevään 2023 aikana. Osa yhtiöistä on jo siirtynyt uusien sivujen piiriin, ja näitä asiakkaita on erikseen tiedotettu isännöitsijän toimesta.

Uusille asukassivuille pääsee oheisen linkin kautta:

https://tikoy-asukassivut.etampuuri.fi

Katso video miten rekisteröityä asukassivuille:

Vanhat asukassivut

Rekisteröityminen tapahtuu puhelinnumeron avulla.
Sivut vertaavat puhelinnumeroa järjestelmästämme löytyviin puhelinnumeroihin, jotta henkilö saa oikean roolituksen sivulle (esimerkiksi osakas tai hallituksen jäsen). Samalla puhelinnumerolla voi rekisteröityä vain yksi henkilö.

  1. Mene yllä olevaan osoitteeseen. Kirjoita tekstilaatikkoon taloyhtiösi nimi tai katuosoite (tai osa niistä), kunnes taloyhtiö näkyy alla olevissa laatikoissa. Klikkaa taloyhtiön laatikkoa.
  2. Valitse sivun oikeasta yläkulmasta ”Rekisteröidy”. Rekisteröinti tapahtuu matkapuhelimen avulla, koska henkilö täytyy tunnistaa. Tämä tapahtuu vertaamalla syötettyä puhelinnumeroa asiakasrekisteristämme löytyviin puhelinnumeroihin. Rekisteröityminen tapahtuu tekstiviestivarmennuksella eli rekisteröityvällä on oltava hallussaan kyseinen puhelin.
  3. Kirjoita kenttään matkapuhelinnumerosi kansainvälisessä muodossa ilman välilyöntejä, esim. +358401234567. Klikkaa ”Lähetä”.
  4. Saat puhelimeesi tekstiviestinä PIN-koodin. Syötä se laatikkoon ja klikkaa ”Lähetä”.
  5. Valitse käyttäjätunnus ja salasana Käyttäjätunnuksen tulee olla sähköpostiosoite. Sivusto voi lähettää sähköpostiosoitteeseen tiedon sivustolle saapuneista tärkeistä tiedotteista. Sivusto tarjoaa käyttäjätunnukseksi automaattisesti rekisteristämme löytyvää sähköpostiosoitetta. Mikäli rekisteristämme ei löydy sähköpostiosoitetta tai haluat käyttää muuta osoitetta, niin kirjoita se laatikkoon. Kirjoita haluamasi salasana kahteen kertaan ja klikkaa ”Rekisteröidy”.
  6. Saat tiedon rekisteröinnin onnistumisesta. Kirjaudu sen jälkeen sisään oikeasta yläkulmasta juuri rekisteröimälläsi sähköpostiosoitteella ja
    salasanalla.

Eikö rekisteröityminen onnistu?
Se johtuu todennäköisesti siitä, että meillä ei ole oikeaa puhelinnumeroa rekisterissämme. Toimitattehan puhelinnumeron nimenne ja asuntotietojen kanssa  sähköpostitse asukassivut@turunisannointikeskus.fi tai asiakaspalveluumme.

Sivusto on Turun Isännöintikeskuksen ja emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalveluiden yhteinen palvelu.