Ajankohtaista

Toimistomme ovat suljettuina perjantaina 17.8.2018 klo 11.30 alkaen henkilökunnan koulutustilaisuuden vuoksi. Monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla.

Suljemme juhannuksen vuoksi torstaina 21.6.2018 poikkeuksellisesti jo klo 14. Juhannusaattona perjantaina olemme suljettuina. Huomaathan, että monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Mikäli asunnossasi on jotain rikki tai asia koskee muuten huoltoasioita, niin ole yhteydessä taloyhtiösi huoltoyhtiöön.

Uusi asukaslehti ELINA 1/2018 tipahtelee asiakastaloyhtiöiden postiluukkuihin parhaillaan. Voit lukea sen myös digilehtenä alta.

Kevään asiakastilaisuuden pääaiheina olivat sähköautot, sisäilma-asiat ja EU:n tietosuoja-asetus. Sähköautoista kertomaan tuli Kiinteistöliitto Varsinais-Suomesta lakimies Sanna-Mari Mannila, joka tuurasi paikalla neuvontainsinööri Matts Almgrénia. Sähköautojen osalta käytiin aluksi läpi erilaisia sähköllä toimivia kulkuneuvoja, joita löytyy aina sähköpyöristä lataushybridiautoihin ja täyssähköautoihin. Mikäli sähköautot nousevat keskusteluun taloyhtiössä, on aluksi selvitettävä latauspaikkojen tarve ja kartoitettava sähköjärjestelmän kunto ja kapasiteetti. […]

Toimistomme suljetaan perjantaina 25.5. poikkeuksellisesti jo klo 12 henkilökunnan työhyvinvointipäivän vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina. Monet asioista voi hoitaa myös nettilomakkeilla.

Teemme puhelinjärjestelmäämme muutostöitä torstaina 17.5.2018. Päivän aikana puhelimien toiminnassa esiintyy ajoittaisia katkoksia ja jonotusajat saattavat olla normaalia pidempiä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Muut palvelumme toimivat päivän aikana normaalisti eli katkosten aikana voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostin tai chatin välityksellä. Monet asioista voi hoitaa myös nettilomakkeilla.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU General Data Protection Regulation, “GDPR”) tulee sovellettavaksi 25.5.2018. Turun Isännöintikeskus Oy noudattaa tietosuoja-asioissa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä ja olemme varautuneet tietosuoja-asetuksen täytäntöönpanoon monin eri tavoin täyttääksemme uuden lainsäädännön asettamat vaatimukset. Tietosuoja-asetuksen myötä yritysten tulee tehdä tietojenkäsittelysopimus niiden tahojen kanssa, joita varten ylläpidettäviä henkilörekistereitä yritys käsittelee. Uuden lain mukaan rekisterinpitäjä on taho, […]

Suljemme kiirastorstaina 29.3.2018 Varissuon ja Lausteen toimistomme jo klo 15.00. Pääsiäisen ajan olemme suljettuina ja palvelemme jälleen tiistaina 3.4.2018.

Turun Isännöintikeskus ja emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalvelut julkaisivat ensimmäisen asukaslehti Elinan loppuvuodesta 2017. Se jaettiin asiakasyhtiöiden asuntoihin ja lisäksi se on luettavissa nettilehtenä Issuu-palvelusta:

Palvelemme normaalisti myös joulun ja uuden vuoden pyhien välillä. Olemme suljettuina pyhäpäivinä 25.-26.12.2017 ja 1.1.2018.