Ajankohtaista

Suljemme perjantaina 13.5.2022 poikkeuksellisesti jo klo 11.00 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Monet asiat voi sillä aikaa hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta myös ilman kirjautumista tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Suljemme kiirastorstaina 14.4.2022 jo klo 15.00 ja pääsiäisenä 15.-18.4.2022 olemme suljettuna. Monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta myös ilman kirjautumista tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Olemme suljettuna jouluaattona 24.12.2021. Aatonaattona 23.12. sekä uudenvuodenaattona 31.12. suljemme jo klo 14.00. Muuten palvelemme välipäivinä normaalisti. Monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta (etusivulta ilman kirjautumista) tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Joulun ja uudenvuoden aikana syntyy paljon sellaista jätettä, jota muuten harvemmin syntyy. Älä jää turhaan mietiskelemään vaan katso tästä lajitteluohjeet! Huomaathan myös, että joulun aikaan jätettä tulee paljon, mutta jäteastioita saatetaan tyhjentää harvemmin pyhäpäivien vuoksi. Älä siis ota turhaan stressiä lahjapaperien ja lahjalaatikoiden nopeasta poissiivoamisesta. Kinkunrasva tai muu paistorasva Joka joulu putkistossa jähmettyvä kinkunrasva (tai […]

Turun Isännöintikeskuksessa tehdään paljon töitä, jotta työntekijät viihtyisivät meillä. Sen takia meistä onkin aina erityisen hienoa päästä palkitsemaan pitkäaikaisia työntekijöitä Keskuskauppakamarin ansiomerkeillä. Yleensä olemme yhdistäneet ansiomerkkien jaon henkilökunnan joululounaaseen, mutta koronatilanteesta johtuen pidimme tänä vuonna vain pienimuotoisen palkitsemistilaisuuden. Tänä vuonna Turun Isännöintikeskuksessa myönnettiin yksi hopeinen ansiomerkki 20 vuoden työstä yrityksessä ja kaksi pronssista ansiomerkkiä 10 […]

Päivitämme puhelinpalvelumme uuteen ke-to 20.-21.2021. Toivomme, että kaikki menee sujuvasti, mutta pieniä viiveitä tai muita häiriöitä saattaa ilmetä. Pahoittelemme mahdollisia ongelmia! Meihin saat yhteyden myös sähköpostitse tai nettilomakkeiden kautta.

Siirrymme juhannuksen viettoon to 24.6.2021 jo klo 14.00. Monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta myös ilman kirjautumista tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Tiedotusjulkaisumme asukaslehti Elina kevät/2021 on ilmestynyt ja lehti jaetaan lähiaikoina isännöimiemme taloyhtiöiden asuntoihin. Ensimmäiset lehdet ovat jo tipahdelleet postiluukuista. Lehden teemana on taloyhtiön elinkaari. Miten taloyhtiöstä pidetään hyvää huolta, jotta asukkaat viihtyvät ja asuntojen arvot säilyvät vuosikymmenestä toiseen? Lehdessä on juttua myös mm. sähköpyöräilystä sekä osakkaan ja vuokralaisen rooleista. Muista osallistua myös lukijakyselyyn, jonka löydät […]

Nettilomakkeissa oli sivuston päivityksestä johtuneita teknisiä ongelmia to-ti 15.-20.4.2021 eivätkä sinä aikana lähetetyt lomakkeet ole tulleet läpi. Mikäli olet yrittänyt lähettää lomakkeen tänä aikana, lähetäthän sen uudelleen. Onnistuneesta lomakkeenlähetyksestä tulee ilmoittajalle vahvistussähköposti. Olemme pahoillamme tästä asiakkaille aiheutuneesta haitasta.