Ajankohtaista

Perjantaina 11.10.2019 klo 12 alkaen puhelinvaihde ja Varissuon toimisto ovat suljettuina Varissuon asiakaspalvelun koulutuspäivän takia. Muuten henkilökunta on töissä normaalisti eli suorat puhelinnumerot, sähköpostit ja nettilomakkeet toimivat ja Lausteen ja keskustan toimipisteemme palvelevat normaalisti.

Suljemme perjantaina 30.8.2019 jo klo 12.00 henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi. Sillä aikaa monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta heti etusivulta ilman kirjautumista tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Tekninen isännöitsijämme Marjut Koivumäki oli asiantuntijana Kiinteistöpostin salaojajärjestelmiä käsittelevässä artikkelissa. Hän kommentoi, että monessa taloyhtiössä salaojituksen ongelmiin herätään vasta, kun on jo ilmaantunut ongelmia. Kosteusvaurioiden välttämiseksi remontti tulisi kuitenkin tehdä ajoissa ja siksi salaojien kuntoa olisi syytä tarkkailla. Lue koko juttu Kiinteistöpostin verkkolehdestä (verkkolehden yläreunan nuolesta pääsee sisällysluettelosta suoraan juttuun).

Suljemme juhannuksen vuoksi torstaina 20.6.2019 poikkeuksellisesti jo klo 14. Juhannusaattona perjantaina olemme suljettuina. Huomaathan, että monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Mikäli kotiavain on kadonnut, asunnossasi on jotain rikki tai asia koskee muuten huoltoasioita, niin ole yhteydessä taloyhtiösi huoltoyhtiöön. Taloyhtiösi huoltoyhtiön löydät taloyhtiön ilmoitustauluilta tai asukassivuilta.

Vasemmalta alkaen Marjut Koivumäki, Krista Wirkkala ja Taru Koski Edellytämme kaikilta hallinnollisilta isännöitsijöiltämme isännöintialan koulutusta. Mikäli isännöitsijällä ei ole koulutusta entuudestaan, niin laitamme hänet koulunpenkille. Nyt keväällä meiltä valmistui peräti kaksi isännöitsijää Turun Aikuiskoulutuskeskuksen isännöinnin ammattitutkinnosta (IAT): isännöitsijä Krista Wirkkala ja tekninen isännöitsijä Marjut Koivumäki. Pääsimme kukittamaan samalla myös emoyhtiön puolelta valmistuneen kiinteistösihteeri Taru Kosken, […]

Toimistomme ovat poikkeuksellisesti suljettuina pe 24.5.2019 klo 12 alkaen työhyvinvointipäivän vuoksi. Sillä aikaa monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta heti etusivulta ilman kirjautumista tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Toimistomme sulkeutuvat kiirastorstaina 18.4.2019 poikkeuksellisesti jo klo 15. Pääsiäisen ajan 19.-22.4.2019 toimistomme ovat suljettuina. Monet asiat voi hoitaa myös nettilomakkeilla. Kiireellisissä vikatilanteissa tai esimerkiksi kotiavaimen kadottua ole yhteydessä kiinteistöhuollon päivystykseen. Oman taloyhtiön kiinteistöhuoltoyhtiön löydät asukassivuilta (etusivulta ilman kirjautumista) tai taloyhtiön ilmoitustaululta.

Uusin asukaslehti Elina 1/2019 alkaa tipahdella postiluukuista. Lehden teemana on taloyhtiön talous näin yhtiökokouskauden kynnyksellä. Paperiversiot tiedotelehdestämme jaetaan isännöimiemme taloyhtiöiden postiluukkuihin ja lehden voi lukea myös digiversiona alta.    

Haluatko kävellä isännöinnin etujoukoissa? Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Tartutko työhön itsenäisesti ja nopeasti ja hoidat hommat ammattitaitoisesti kerralla kuntoon? Tule ISÄNNÖITSIJÄKSI nykyaikaiseen isännöintitoimistoon, jonka toiminta laajenee kaiken aikaa. Sopiva määrä asunto- ja kiinteistöosakeyhtiöitä, moderni työympäristö Yliopistonkadun toimipisteessämme sekä huippuammattilaisten joukko odottavat Sinua. Me saamme arjen sujumaan. Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta isännöintityöstä ja ehkä IAT […]