Ajankohtaista

Uusi asukaslehti ELINA 1/2018 tipahtelee asiakastaloyhtiöiden postiluukkuihin parhaillaan. Voit lukea sen myös digilehtenä alta.

Toimistomme suljetaan perjantaina 25.5. poikkeuksellisesti jo klo 12 henkilökunnan työhyvinvointipäivän vuoksi. Palvelemme jälleen maanantaina. Monet asioista voi hoitaa myös nettilomakkeilla.

Teemme puhelinjärjestelmäämme muutostöitä torstaina 17.5.2018. Päivän aikana puhelimien toiminnassa esiintyy ajoittaisia katkoksia ja jonotusajat saattavat olla normaalia pidempiä. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa. Muut palvelumme toimivat päivän aikana normaalisti eli katkosten aikana voit olla meihin yhteydessä esimerkiksi sähköpostin tai chatin välityksellä. Monet asioista voi hoitaa myös nettilomakkeilla.

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (EU General Data Protection Regulation, “GDPR”) tulee sovellettavaksi 25.5.2018. Turun Isännöintikeskus Oy noudattaa tietosuoja-asioissa Suomen ja EU:n lainsäädäntöä ja olemme varautuneet tietosuoja-asetuksen täytäntöönpanoon monin eri tavoin täyttääksemme uuden lainsäädännön asettamat vaatimukset. Tietosuoja-asetuksen myötä yritysten tulee tehdä tietojenkäsittelysopimus niiden tahojen kanssa, joita varten ylläpidettäviä henkilörekistereitä yritys käsittelee. Uuden lain mukaan rekisterinpitäjä on taho, […]

Suljemme kiirastorstaina 29.3.2018 Varissuon ja Lausteen toimistomme jo klo 15.00. Pääsiäisen ajan olemme suljettuina ja palvelemme jälleen tiistaina 3.4.2018.

Turun Isännöintikeskus ja emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalvelut julkaisivat ensimmäisen asukaslehti Elinan loppuvuodesta 2017. Se jaettiin asiakasyhtiöiden asuntoihin ja lisäksi se on luettavissa nettilehtenä Issuu-palvelusta:

Palvelemme normaalisti myös joulun ja uuden vuoden pyhien välillä. Olemme suljettuina pyhäpäivinä 25.-26.12.2017 ja 1.1.2018.

Tuntuu, että jotain on tehty oikein, kun työntekijät haluavat olla meillä töissä vuodesta – ja vuosikymmenestä – toiseen. Työntekijöiden hyvinvointi on keskeisiä arvojamme ja lähes vuosittain saamme yhden todistuksen onnistumisestamme jakaessamme Keskuskauppakamarin ansiomerkkejä pitkäaikaisille työntekijöille. Turun Isännöintikeskuksen ja emoyhtiö Akseli Kiinteistöpalveluiden yhteisessä ansiomerkkitilaisuudessa jaettiin tänä vuonna pronssisia, hopeisia ja kultaisia ansiomerkkejä yhteensä seitsemälle työntekijälle.  Keskuskauppakamarin pronssinen ansiomerkki […]

Toimistomme ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä ke 6.12.2017. Itsenäisyyspäivän aattona palvelemme normaalisti.

Järjestämme taloyhtiöiden hallitusten edustajille asiakastilaisuuden kahdesti vuodessa. Tilaisuuksien tarkoitus on jakaa hallitustyön tueksi syvällisempää tietoa ajankohtaisista teemoista ja tiedottaa yrityksen kuulumisista. Kyselimme vuosi sitten asiakastilaisuudessamme toiveita käsiteltäviksi aiheiksi ja olemme sen jälkeen toteuttaneet näitä toiveita. Syksyn asiakastilaisuuden pääaiheina olivat osakkaan ja vuokralaisen vastuut sekä jätehuollon tulevat muutokset. Kiinteistöliitto Varsinais-Suomen lakimies Sanna-Mari Mannila kertoi siitä, miten […]