USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Olemme koonneet listan kysymyksistä, joita kohtaamme usein. Toivottavasti löydät niistä avun ongelmaasi. Jos kuitenkin käy niin, että ongelma ei ratkea, otathan yhteyttä suoraan asiakaspalveluumme.

Isännöitsijätodistuksen saat tilattua nettilomakkeen kautta. Mikäli tilauksen tekee muun kuin osakas, tulee lomakkeeseen liittää valtakirja tai toimeksiantosopimus.
Turun Isännöintikeskuksesta voit tilata vain yhden muotoisen todistuksen eli esim. asunnon vuokrausta varten ei ole tilattavissa suppeampaa todistusta.
Isännöitsijätodistuksen hinta on 105 € sisältäen sisältäen yhtiön talousarvion, tuloslaskelman, taseen, toimintakertomuksen, energiatodistuksen, kunnossapitoselvityksen ja selvityksen korjaushistoriasta.
Lomakkeen tilauksen yhteydessä tulee kirjata myös toivottu todistuksen toimitustapa.

Tiedot löydät helposti asukassivuilta. Tai vaihtoehtoisesti taloyhtiösi huollolta. Huoltoyhtiön yhteystiedot löytyvät ilmoitustaululta.

Mikäli taloyhtiössäsi on käytössä parkkipaikkoja, niitä vuokraa yhtiösi kirjanpitäjä. Kirjanpitäjän tiedot löydät asukassivuilta tai ilmoitustaululta. Yhteystiedot löydät täältä.

Ainoastaan asunnon osakas voi tilata asuntoon lisäavaimia. Lisäavaintilaus tulee tehdä Turun Isännöintikeskuksen asiakaspalveluun ensisijaisesti kirjallisesti osoitteeseen toimisto@turunisannointikeskus.fi.

Muuttoilmoitus ei siirry Postilta isännöitsijälle. Huoltoyhtiö ei ole velvollinen avaamaan ovea mikäli ovenavauspalvelua tilannut henkilö ei ole kirjoilla talossa.

Muutostyöilmoituksen voi tehdä nettilomakkeen tai uusien asukassivujen kautta.
Ilmoita taloyhtiölle kaikki huoneistoremontit lukuun ottamatta tapetointia tai maalausta. Varaa ilmoitukselle käsittelyaikaa n. 2- 6 viikkoa. Remontin voi aloittaa, kun taloyhtiö on myöntänyt remontille kirjallisen luvan.
Remontin valmistumisesta tulee ilmoittaa tekniselle isännöitsijälle, jotta asunto-osakeyhtiön edellyttämä valmistumistarkastus voidaan suorittaa.