TALOYHTIÖLLE

Etsittekö isännöintiä?

Hyvä isännöinti takaa hallitukselle mielenrauhan. Turun Isännöintikeskuksen toiminta perustuu asiakkaiden hyvään tuntemiseen ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen huolenpitoon. Näin kotien ja liiketilojen arvo säilyy, asumisviihtyvyys kasvaa ja vastikkeet pysyvät kohtuullisina. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti palvellaksemme asiakkaitamme vielä paremmin.

Asiakaskyselyt osoittavat, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä. Erityisen tyytyväisiä asiakkaamme ovat talouden hoitoon (4,3/5), yhteistyön sujuvuuteen (4,2/5) ja sovittujen asioiden hoitamiseen sovitulla tavalla (4.0/5).

Olemme tarpeeksi suuri tarjotaksemme täyden palvelun isännöintiä mutta tarpeeksi pieni säilyttääksemme pienen isännöintiyrityksen tunnelman.

Turun Isännöintikeskus Oy on auktorisoitu isännöintitoimisto ja toimimme ISA ry:n ohjeiden mukaan. Olemme sitoutuneet noudattamaan isännöinnin eettisiä ohjeita. Yrityksessämme työskentelee yli 30 kiinteistöalan ammattilaista, ja toimistomme sijaitsevat Turun keskustassa ja Varissuolla. Toimimme Turussa ja sen lähialueilla. Turun Isännöintikeskus on Akseli Kiinteistöpalveluiden tytäryhtiö.

Kerromme mielellämme lisää! Lähetä meille tarjouspyyntö!

Katso alta hallituksen puheenjohtaja Pekka Artukan kokemuksia Turun Isännöintikeskuksen asiakkaana.