Rekrytoimme!

Julkaistu

Turun Isännöintikeskus Oy on nykyaikainen isännöintitoimisto, joka tarjoaa asiakkailleen laadukasta ja luotettavaa isännöintiä. Toimintamme laajenee kaiken aikaa, ja siksi etsimme lisää työkavereita.

Pidätkö asiakaspalvelupainotteisesta taloushallinnosta? Oletko kiinnostunut monipuolisesta työnkuvasta ja kiinteistöalasta?

Tule meille

KIRJANPITÄJÄKSI.

Tehtävässä vastaat kokonaisvaltaisesti asiakastaloyhtiöiden taloushallinnosta. Työtehtävät ovat laaja-alaiset ja käsittävät mm. taloyhtiöiden kirjanpidon, vastikevalvonnan, autopaikkojen vuokrauksen, tilinpäätökset, verotuksen ja raportoinnin. Isännöintitoimiston kirjanpitotyö on hyvin asiakaspalvelupainotteista. Työskentelet lisäksi tiiviissä yhteistyössä muun tiimimme eli isännöitsijöiden ja kiinteistösihteerien kanssa. Taloushallinon järjestelmänä käytämme Visman Tampuuri-ohjelmistoa.

Odotamme, että sinulla on aiempaa kokemusta kirjanpidosta. Etu tehtävässä on, jos kiinteistöala ja taloyhtiöiden kirjanpito on sinulle entuudestaan tuttua. Ala kehittyy jatkuvasti, ja edellyttää jatkuvaa osaamisen kehittämistä: olet kiinnostunut oppimaan uutta ja ylläpitämään esim. verotuksellista ja kiinteistöalan erityispiirteisiin liittyvää kirjanpito-osaamistasi. Pidät yhteistyöstä muiden kanssa ja viihdyt tehtävässä, jossa saat neuvoa ja auttaa muita.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn asiantuntevassa ja vakaassa yrityksessä. Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja käytössä on kiinteistöalan toimihenkilöiden työehtosopimus. Turun Isännöintikeskus huolehtii työntekijän hyvinvoinnista tarjoamalla erinomaisen työterveyshuollon ja -vakuutuksen lisäksi Epassin jota voit käyttää liikunta-, kulttuuri- sekä hierontapalveluihin tai vaikka hammashoitoon.

Löysitkö itsesi ilmoituksesta? Hae tehtävää 31.1.2023 mennessä mutta huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydettyä, joten ole nopea. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen sähköpostitse rekrytointi (at)turunisannointikeskus.fi.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse toimitusjohtaja Kimmo Salolta kimmo.salo (at) turunisannointikeskus.fi.

Haluatko kävellä isännöinnin etujoukoissa? Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Tartutko työhön itsenäisesti ja nopeasti ja hoidat hommat ammattitaitoisesti kerralla kuntoon?

Tule meille

ISÄNNÖITSIJÄKSI.

Isännöitsijänä vastaat kokonaisvaltaisesti taloyhtiöiden taloudellisesta ja teknisestä hallinnosta yhdessä kirjanpitäjien, kiinteistösihteerien ja teknisten isännöitsijöiden kanssa. Korkeatasoinen asiakaspalvelu ja laaja-alainen yhteistyö eri sidosryhmien kanssa on päivittäistä työtäsi.

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta isännöintityöstä. Sinulla on mahdollisesti IAT, ITS tai AIT jo suoritettuna, tai vaihtoehtoisesti kaupallinen tai tekninen ammattikorkeakoulututkinto ja halu suorittaa isännöintialan tutkinto. Viestit sujuvasti ja asiakaslähtöisesti suomen kielellä. Viihdyt tehtävässä, missä pystyt auttamaan muita ja vastaat itsenäisesti oman työsi organisoinnista.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn asiantuntevassa ja vakaassa yrityksessä. Turun Isännöintikeskus huolehtii työntekijän hyvinvoinnista tarjoamalla erinomaisen työterveyshuollon ja -vakuutuksen lisäksi Epassin jota voit käyttää liikunta-, kulttuuri- sekä hierontapalveluihin tai vaikka hammashoitoon.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi (@) turunisannointikeskus.fi 31.1.2023 mennessä. Lisätietoja voit kysyä toimitusjohtaja Kimmo Salolta p. 02 6517 2174 tai palveluesimies Mikko Vuorelta 02 6517 2164.

Pidätkö huolehtivasta asiakastyöstä? Nautitko yhteistyöstä monien tahojen kanssa? Oletko kiinnostunut taloushallinnosta tai kiinteistöalasta?

Tule meille

KIINTEISTÖSIHTEERIKSI.

Kiinteistösihteerinä vastaat sisäisestä ja ulkoisesta asiakaspalvelusta toimistollamme, puhelimitse ja sähköisissä kanavissa. Työtehtäviisi kuuluu mm. isännöitsijäntodistusten laatimista, muuttoilmoitusten käsittelyä, avainten hallintaa, kokousjärjestelyjä sekä kirjanpidon avustavia tehtäviä, laskutusta ja monipuolisia yleisiä toimistotöitä.

Toivomme, että Sinulla on jo kokemusta monipuolisesta asiakastyöstä. Koulutustaustasi on esimerkiksi merkonomi tai sinulla on työkokemuksen kautta hankittua osaamista toimistotehtäviin. Olet tottunut pitämään useita lankoja käsissäsi samanaikaisesti ja viihdyt tehtävässä, missä pystyt auttamaan muita. Viestit sujuvasti ja asiakaslähtöisesti suomen kielellä.

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn asiantuntevassa ja vakaassa yrityksessä. Työ on arkeen sijoittuvaa päivätyötä ja käytössä on kiinteistöalan toimihenkilöiden työehtosopimus. Turun Isännöintikeskus huolehtii työntekijän hyvinvoinnista tarjoamalla erinomaisen työterveyshuollon ja -vakuutuksen lisäksi Epassin jota voit käyttää liikunta-, kulttuuri- sekä hierontapalveluihin tai vaikka hammashoitoon.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sekä palkkatoiveesi sähköpostitse osoitteella rekrytointi (at) turunisannointikeskus.fi 31.1.2023 mennessä.  Huomioithan, että paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten ole nopea.
Lisätietoja tehtävästä voit kysyä sähköpostitse toimitusjohtajaltamme Kimmo Salolta kimmo.salo (at) turunisannointikeskus.fi.

Turun Isännöintikeskus Oy on vuonna 1984 perustettu auktorisoitu isännöintiyritys, jonka toiminta perustuu asiakkaiden hyvään tuntemiseen ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen huolenpitoon. Turun Isännöintikeskuksessa työskentelee 32 kiinteistöalan ammattilaista, jotka saavat yli 200 taloyhtiön arjen sujumaan Turussa ja lähialueilla.