Rekrytoimme! | KIRJANPITÄJÄ

Julkaistu

TYÖTEHTÄVÄ

Turun Isännöintikeskuksen kirjanpitäjänä vastaat useiden erilaisten kiinteistö- ja asunto-osakeyhtiöiden taloushallinnosta. Teet yhteistyötä muiden kirjanpitäjien lisäksi myös isännöitsijöiden ja kiinteistösihteerien kanssa. Työtehtäväsi sisältävät laajasti erilaisia hallinnon tehtäviä, mm. taloyhtiöiden kirjanpidon, vastikevalvonnan, autopaikkojen vuokrauksen, tilinpäätökset, verotuksen ja raportoinnin. Työhön kuuluu taloushallinnon työtehtävien lisäksi myös asiakaspalvelua eli vastaat taloyhtiöiden asukkaiden ja edustajien puheluihin ja sähköposteihin.

Työ on kokoaikainen ja vakituinen päivätyö ja käytössäsi ovat joustavat työajat. Työssä noudatetaan Kiinteistöalan toimihenkilöitä koskevaa työehtosopimusta. Toimisto sijaitsee Turun Isännöintikeskuksen Varissuon toimipisteessä, mutta työtä voi tehdä myös etänä. Saat työhön hyvän perehdytyksen, sekä tiimisi ja esihenkilösi täyden tuen. Raportoit työstäsi palveluesimiehelle.

Kirjanpitäjänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:
– taloyhtiöiden kirjanpito
– vastikevalvonta
– tilinpäätökset
– verotus
– asiakaspalvelu

Adecco hoitaa hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen haastattelukierroksen, jonka jälkeen Turun Isännöintikeskus kutsuu osan hakijoista jatkohaastatteluun. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja työsopimus tehdään Turun Isännöintikeskuksen kanssa.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn asiantuntevassa ja vakaassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan aidosti omaan työhösi. Turun Isännöintikeskus huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista tarjoamalla erinomaisen työterveyshuollon ja työkykyvakuutuksen lisäksi Epassin, jota voit käyttää liikunta-, kulttuuri- sekä hierontapalveluihin tai vaikka hammashoitoon.

ODOTAMME SINULTA

Toivomme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta taloyhtiöiden kirjanpidosta ja vastikevalvonnasta. IT-taitosi ovat ajan tasalla ja hallitset Microsoft Office -ohjelmien käytön. Kiinteistötietojärjestelmänä Turun Isännöintikeskuksella on Visma Tampuuri, joten sen osaaminen on plussaa, samoin lainanhallinta ja arvonlisäverotuksen tuntemus.

Teet yhteistyötä kollegoiden lisäksi mm. osakkaiden, asukkaiden ja taloyhtiöiden hallitusten kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät. Suomen kielen osaaminen pitää olla hyvä ja englantia pitäisi osata sen verran, että pystyt palvelemaan asiakkaita myös englanniksi. Tehtävässä menestyäksesi sinulla täytyy olla myös organisointikykyä ja sinun pitää pystyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:
– aiempi kirjanpitokokemus (mieluiten asunto-osakeyhtiöiden kirjanpidosta)
– itsenäinen työskentelyote
– yhteistyökyky ja vuorovaikutustaidot
– paineensietokyky
– hyvä suomen kielen taito sekä tyydyttävä englanti

YRITYKSESTÄ

Turun Isännöintikeskus Oy on vuonna 1984 perustettu nykyaikainen isännöintiyritys, jonka toiminta perustuu asiakkaiden hyvään tuntemiseen ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen huolenpitoon. Turun Isännöintikeskuksessa työskentelee 35 kiinteistöalan ammattilaista, jotka saavat yli 280 taloyhtiön arjen sujumaan Turussa ja lähialueilla.

Palkkaavaan yritykseen voit tutustua www.turunisannointikeskus.fi

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää viimeistään 8.11.2023.

Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan rekrytointikonsulttiin Adeccolla:

Sirpa Fäldén, Adecco puh. 040 530 2612 tai sähköpostilla sirpa.falden@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!