Kohti paperitonta isännöintiä

Julkaistu

Tänä vuonna on menty isännöinnissä aimo harppaus kohti paperitonta maailmaa. Turun Isännöintikeskuksessa olemme uudistaneet sähköisiä palveluitamme mm. avaamalla uudet, asukkaille suunnatut asukassivut. Ja olemme myös siirtäneet suurimman osan isännöimiemme taloyhtiöiden osaketiedot Maanmittauslaitoksen ylläpitämään sähköiseen rekisteriin. Loput yhtiöstä siirretään 31.12.2023 mennessä. Tulevaisuudessa sähköinen omistajamerkintä korvaa paperisen osakekirjan. Lue lisää uudesta huoneistotietojärjestelmästä täältä.

Paperittomaan maailmaan siirtyminen sisältää paljon positiivisia puolia. Ei pelkästään se, että paperiton maailma on ympäristöystävällisempi, mutta se tuo myös taloyhtiöille paljon taloudellisia säästöjä, sillä postituskulut ovat viime vuosina nousseet aivan poskettomiin summiin.

Myös osakkaalla on mahdollisuus vaikuttaa paperittomuuteen. Ilmoittamalla asiakaspalveluumme (toimisto@turunisannointikeskus.fi | 02 6517 2150) sähköpostiosoitteen, voi jatkossa saada kaikki Turun Isännöintikeskuksen tiedotteet sähköisesti.

Uudet asukassivut

Turun Isännöintikeskus käynnisti vuonna 2020 laajan liiketoiminnan kehityshankkeen. Kattavan projektin tavoitteena oli vastata asiakkaiden tarpeisiin eli uudenaikaistaa sekä asukkaiden sähköisä palveluja, että myös tehostaa Turun Isännöintikeskuksen sisäisiä toimintatapoja ja työvälineitä.

Asukkaille ja osakkaille järjestelmäuudistus näkyy lähinnä uudistettuina asukassivuina.

Asukassivut on kaikille Turun Isännöintikeskuksen asiakkaille suunnattu sähköinen asiointikanava ja tietopankki. Sivujen kautta voi hoitaa valtaosan asioinnista kuten tehdä muutostyöilmoituksia, ottaa yhteyttä asiakaspalveluun sekä myös seurata omien vastikkeiden ja muiden maksujen tilannetta.

Uusilta asukassivuilta löytyy myös paljon hyödyllistä tietoa omasta taloyhtiöstä. Osakkaat pääsevät sivujen kautta lukemaan yhtiökokouspöytäkirjoja sekä muita taloyhtiöön liittyviä tiedotteita.

Asukassivut ovat lisäpalvelu. Taloyhtiöiden tärkeät tiedotteet jaetaan jatkossakin ilmoitustauluille ja postilaatikkoon, mutta tavoitteena on, että tiedottaminen siirtyy tulevaisuudessa täysin sähköiseksi asukassivujen kautta.

OLETKO JO REKISTERÖITYNYT?

Uusille asukassivuille tulee rekisteröityäkseen tunnistautua vahvalla pankkitunnistautumisella. Tämä edellyttää, että järjestelmistämme löytyy asukkaan sosiaaliturvatunnus kokonaisuudessaan. Lisätietoja ja rekisteröitymisohjeet löytyvät täältä.