Rekrytoimme! | ISÄNNÖITSIJÄ

Julkaistu

TYÖTEHTÄVÄ

Turun Isännöintikeskuksen isännöitsijät vastaavat itsenäisesti monien erilaisten taloyhtiöiden isännöinnistä. Isännöitsijänä työtehtäviisi kuuluu laajasti juoksevan hallinnon tehtäviä, mm. taloyhtiöiden talouteen ja kokouksiin liittyen. Johdat taloyhtiöitä tukemalla hallituksia päätöksenteossa ja toimeenpanemalla päätöksiä, hankkimalla taloyhtiöille niiden tarvitsemia palveluja ja opastamalla lainsäädännöllisissä asioissa. Vaikka työ on itsenäistä, niin sinulla on tarvittaessa tukenasi ja apunasi mm. tuurausparisi ja muut isännöitsijät, tekniset isännöitsijät sekä kirjanpitäjät.

Saat vapaasti muodostaa omat toimintatapasi ja organisoida oman työsi. Raportoit työstäsi palveluesimiehelle ja toimitusjohtajalle. Työ on päivätyötä arkisin, mutta siihen sisältyy myös paljon iltakokouksia. Työpisteesi sijaitsee toimistolla Turussa, mutta työtä voi tehdä myös etänä.

Isännöitsijänä tärkeimpiä työtehtäviäsi ovat:

– kokousten valmistelu, kokouksiin osallistuminen ja pöytäkirjojen laatiminen
– korjaushankkeiden ja muiden palvelujen kilpailuttaminen
– taloyhtiöiden talouden hoito yhdessä kirjanpitäjän kanssa
– toimintakertomus ja talousarvio
– viranomaisilmoitukset ja taloyhtiöiden edunvalvonta

Adecco hoitaa hakemusten käsittelyn ja ensimmäisen haastattelukierroksen, jonka jälkeen Turun Isännöintikeskus kutsuu osan hakijoista jatkohaastatteluun. Työsuhde alkaa mahdollisimman pian ja työsopimus tehdään Turun Isännöintikeskuksen kanssa.

MITÄ TARJOAMME

Tarjoamme sinulle joustavan ja monipuolisen työn asiantuntevassa ja vakaassa yrityksessä, jossa pääset vaikuttamaan aidosti omaan työhösi. Turun Isännöintikeskus huolehtii työntekijöiden hyvinvoinnista tarjoamalla erinomaisen työterveyshuollon ja työkykyvakuutuksen lisäksi Epassin, jota voit käyttää liikunta-, kulttuuri- sekä hierontapalveluihin tai vaikka hammashoitoon.

Toimisto on keskeisellä paikalla Turun keskustassa ja sinulle järjestyy autopaikka viereisestä parkkihallista.

Palkka riippuu työkokemuksestasi sekä lopullisista työtehtävistä ja vastuista. Se muodostuu kuukausipalkasta ja kokouspalkkioista. Käytössä on kiinteistöalan toimihenkilöiden työehtosopimus.

ODOTAMME SINULTA

Voit olla jo kokenut isännöitsijä tai uusi alalla, esim. alanvaihtaja. Toivomme, että sinulla on isännöintialan peruskoulutus tai jotain muuta kautta saatua ymmärrystä kiinteistöalasta ja isännöitsijän tehtävistä. Isännöinnin ammattitutkinto pystytään tarvittaessa järjestämään oppisopimuskoulutuksena, jos se puuttuu sinulta vielä. Kiinteistötietojärjestelmänä on Tampuuri, joten sen osaaminen on plussaa.

Teet yhteistyötä mm. osakkaiden, asukkaiden, hallituksen ja kiinteistöhuollon kanssa, joten hyvät vuorovaikutustaidot ovat tärkeät. Myös kirjallinen suomen kielen osaaminen pitää olla hyvä, sillä laadit työssäsi paljon pöytäkirjoja, tarjouspyyntöjä, reklamaatioita jne. Tehtävässä menestyäksesi sinulla täytyy olla myös organisointikykyä ja sinun pitää pystyä itsenäiseen työskentelyyn. Toivomme, että olet valmis sitoutumaan pitkäaikaiseen työhön.

Työtehtävän kannalta tärkeitä ominaisuuksia ovat:

– itsenäinen työskentelyote
– vuorovaikutustaidot
– talouden ja kiinteistöhuollon ymmärrys
– paineensietokyky
– hyvä suomen kielen taito

YRITYKSESTÄ

Turun Isännöintikeskus Oy on vuonna 1984 perustettu nykyaikainen isännöintiyritys, jonka toiminta perustuu asiakkaiden hyvään tuntemiseen ja kiinteistöjen pitkän tähtäimen huolenpitoon. Turun Isännöintikeskuksessa työskentelee 35 kiinteistöalan ammattilaista, jotka saavat yli 280 taloyhtiön arjen sujumaan Turussa ja lähialueilla.

Palkkaavaan yritykseen voit tutustua www.turunisannointikeskus.fi

OTA YHTEYTTÄ

Haethan tehtävää viimeistään 4.10.2023. Jos sinulla on kysyttävää työtehtävästä tai hakuprosessista, otathan yhteyttä rekrytoinnista/hausta vastaavaan rekrytointikonsulttiin Adeccolla:

Sirpa Fäldén, Adecco puh. 040 530 2612 tai sähköpostilla sirpa.falden@adecco.fi

Kiitos hakemuksestasi!